Selskaber

Den store dag

Hold dit selskab eller arrangement i vores dejlige og hyggelige selskabslokale eller leveret hjemme hos dig selv. Vi er leveringsdygtige i alt lige fra Brunch til frokoster - receptioner - banketter og aftenarrangementer, uanset om det er kortere eller helaftensarrangementer.


Sammensætninger af menuer og buffeter spænder vidt. Alle menuer kan arrangeres således at de passer til Deres ønsker og behov. Se en række menuforslag og billeder herunder.

Menuforslag 1

Forret

Kold dampet laks anrettet på salat med rejer, asparges, kaviar og tomatiseret dressing

Brød og smør

 

Hovedret

Skiver af helstegt oksefilet serveret med pommes rösti, to slags grøntsager og sauce bordelaise

 

Dessert

 Nøddekurv fyldt med tre slags is, hertil bær, frugter og hindbærcoulis

Menuforslag 2

Forret

 Terrine af laks og pighvar anrettet på salat med grønne asparges og tomat relish

Brød og smør

 

Hovedret

 Helstegt oksemørbrad serveret med pommes rissollés, to slags grøntsager, ristede østershatte og sauce Bearnaise eller Madagaskarpebersauce

 

Dessert

 Bær og frugter anrettet i mild appelsincreme, hertil honning-nøddeis og ristede mandler

Buffetforslag

Forret anrettet på tallerken

Laksetatar – Bruschetta – Hvidløgsstegt kæmpereje – Chorizo og Serrano skinke

Serveret med brød, tapenade, aioli og smør

 

Buffet

Helstegt kalvefilet – Øl marineret kalkun cuvette

Tortellini vendt i flødecreme med

sæsonens grønsager

Sæsonens ovnbagte rodfrugter

Ovnstegte timiankartofler og flødekartofler

Sauce Bearnaise og Pebersauce

 

Dessert

 Fragilite islagkage med nougat – serveret med hindbær coulis

Frisk frugt skåret i mundrette stykker

Ostefad med brie og emmentaler

Konfirmation

Forret

 Dampet laks anrettet med grønne asparges, sauce Mousseline, rosa peber og brøndkarse

Brød og smør

 

Hovedret

Skiver af helstegt kalvefilet serveret med saltbagte kartofler, to slags grøntsager og

svampe fløde sauce

 

Dessert

Isanretning med tre slags Italiensk is garneret med karamelslør, bær, frugter og hindbærskum