Den store dag
Hold dit selskab eller arrangement i vores dejlige og hyggelige selskabslokale eller leveret hjemme hos dig selv. Vi er leveringsdygtige i alt lige fra Brunch til frokoster - receptioner - banketter og aftenarrangementer, uanset om det er kortere eller helaftensarrangementer.
Sammensætninger af menuer og buffeter spænder vidt. Alle menuer kan arrangeres således at de passer til Deres ønsker og behov. Se en række menuforslag og billeder herunder.
Forret
Kold dampet laks anrettet på salat med rejer, asparges, kaviar og tomatiseret dressing
Brød og smør
Hovedret
Skiver af helstegt oksefilet serveret med pommes rösti, to slags grøntsager og sauce bordelaise
Dessert
Nøddekurv fyldt med tre slags is, hertil bær, frugter og hindbærcoulis
Forret
Terrine af laks og pighvar anrettet på salat med grønne asparges og tomat relish
Brød og smør
Hovedret
Helstegt oksemørbrad serveret med pommes rissollés, to slags grøntsager, ristede østershatte og sauce Bearnaise eller Madagaskarpebersauce
Dessert
Bær og frugter anrettet i mild appelsincreme, hertil honning-nøddeis og ristede mandler
Forret anrettet på tallerken
Laksetatar – Bruschetta – Hvidløgsstegt kæmpereje – Chorizo og Serrano skinke
Serveret med brød, tapenade, aioli og smør
Buffet
Helstegt kalvefilet – Øl marineret kalkun cuvette
Tortellini vendt i flødecreme med
sæsonens grønsager
Sæsonens ovnbagte rodfrugter
Ovnstegte timiankartofler og flødekartofler
Sauce Bearnaise og Pebersauce
Dessert
Fragilite islagkage med nougat – serveret med hindbær coulis
Frisk frugt skåret i mundrette stykker
Ostefad med brie og emmentaler
Forret
Dampet laks anrettet med grønne asparges, sauce Mousseline, rosa peber og brøndkarse
Brød og smør
Hovedret
Skiver af helstegt kalvefilet serveret med saltbagte kartofler, to slags grøntsager og
svampe fløde sauce
Dessert
Isanretning med tre slags Italiensk is garneret med karamelslør, bær, frugter og hindbærskum