Buffetforslag I

Forslag I

 

Forret anrettet på tallerken:

 

Laksetatar – Bruchetta – Hvidløgsstegt kæmpereje – Chorizo og Serrano skinke

Serveret med brød, tapenade, aioli og smør

 

Buffet med:

 

Helstegt kalvefilet – Øl marineret kalkun cuvette

Tortellini vendt i flødecreme med sæsonens grønsager

Sæsonens ovnbagte rodfrugter

Ovnstegte timiankartofler og flødekartofler

Sauce. Bearnaise og Pebersauce

 

----- 000 -----

 

Fragilite islagkage med nougat – serveret med hindbær coulis

Frisk frugt skåret i mundrette stykker

Ostefad med brie og emmentaler

 


 

Menu pris pr. couvert   kr. 235,00 Incl. moms.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend