Om KIRSCH & CO

Tradition & Passion 

Fra jord til bord

Mad tilberedt med kærlighed

KIRSCH & CO er en professionel leverandør af kantinedrift i såvel offentlig som private kantiner ligesom vi er leveringsdygtige i catering enten som frokostordninger, til receptionen, kurset, konferencen, gå-hjem møder eller det totale middagsarrangement.


KIRSCH & CO er blevet grundlagt af passioneret kollegaer fra kantinebranche gennem 15 år, som gerne vil udbringe det klare budskab om mad i de danske kantiner.


Back to Basic betyder for os i bund og grund - fra jord til bord. At bruge de god e friske danske råvarer - når de er i sæson, tage hensyn til miljøet og tænke bæredygtighed i alle led, samt anvende økologi i bredest mulig omfang.

Vores faglig veluddannede kokke, catere, smørrebrødsassistenter og medhjælper, står klar til at tilberede god hjemmelavet mad tilberedt fra bunden.


Vi har fokus på ernæring, madspild, klimaaftrykket og selvfølgelig får i også økologi svarende til bronzemærket vel og mærke uden ekstra omkostninger.


Vi producerer alt fra bunden af med friske råvarer, vores samarbejdspartnere og leverandører lever på daglig basis torvefriske vare som tilberedes og serveres samme dag.Tradition & Passion

Tilpasset til din virksomhed

Vi er medlem af Dansk Industri og SBA hvor vi har overenskomst med 3F privat service.


Vi er certificeret iht. Servicenormen udstedet og kontrolleret af Dansk standard - så er du sikker på seriøs service.


Vi er medlem af Greve - Solrød erhvervsnetværk, som er et stort, velorganiseret og stærk erhvervsnetværk hvor vi har mulighed for også at agiterer for din virksomhed.


Ligeledes sidder vi i kantinenetværket i SBA under DI, her har vi indflydelse på branchens normer og retningslinjer, ligesom det også er her vi har medindflydelse på overenskomstforhandlinger etc.