Frank er uddannet gastronom, har en baggrund som restauratør af restaurant Lottenborg gennem 10 år. Frank har også været foregangsmand i flere cateringsfirmaer som regionschef og divisionschef gennem de sidste 20 år.
Dan er uddannet gastronom og tjener, har en baggrund som restaurantchef og hoteldirektør gennem 7 år. Dan har også været kundechef for flere cateringvirksomheder gennem de sidste 15 år.
Benjamin er uddannet gastronom, har en baggrund som køkkenchef gennem 8 år, Benjamin har stor, driftsmæssig erfaring og er foregangsmand i nytænkning af sunde og alsidige måltider.
Malene har en baggrund som køkkenassistent gennem 8 år. Malene har også haft stort bekendtskab med forskellige dele af erhvervslivet. Malene har taget en regnskabsmæssig uddannelse i økonomi og regnskab.
Karina har en baggrund som køkkenchef gennem 22 år. Karina er kreativ og har gennem årene lavet temaer og inspiration til kantinerne og er i dag omskolet som kontorassistent.
Kirsch & Co
Park Allé 289O
2605 Brøndby
CVR. 39820862
kontakt@kirschogco.dk
+45 77 340 110