Kantiner 

Vores kantiner

Hos KIRSCH & CO er der ikke to kantiner der er ens, da alle kantineaftaler er tilpasset den enkelte virksomheds ønsker og behov. Vores kantinekoncept drejer sig nemlig ikke om at standardisere og ensrette kantinedrift i virksomheder.

Din tilpasset kantine

Vi tror på, at en kantine skal tilpasses den enkelte virksomhed og medarbejderens forventninger. Det gælder både forventningerne til driftsøkonomi samt kulinariske kvalitet.

Vores vision er at:

Bringe den danske kantinemad tilbage til rødderne med god regionale råvarer efter sæson - nænsomt at tilberede dem fra bunden og bevare den gode smag.


Vores mission er at være:

  • Nærværende
  • Synlige
  • Ærlige
  • Troværdige
  • Innovative

Økologi

KIRSCH & CO garanterer at efterleve alle krav til de økologiske spisemærke BRONZE gennemsnitlig over året. Økologiandelen af det samlede råvareindkøb vil udgøre mellem 30 - 60%.

Bæredygtighed

Hos KIRSCH & CO arbejder vi fokuseret på bæredygtighed og har en klar holdning til hvordan vi kan bidrage til at det samlede økosystem bevares og forbedres i fremtiden.


Vi arbejder strategisk hen imod UNDP, FN’s udvekslingsorganisations 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.


Vi arbejder fokuseret med madspild og indarbejder i vores produktion genanvendelse af vores overskudsproducerede råvarer i videst mulig omfang.


Vi anvender:

• Regionale og lokale råvarer i videst muligt omfang

• Økologiske råvarer i videst muligt omfang

• Kun bionedbrydelige engangsemballager


Sundhed

I KIRSCH & CO´s kantiner anvender vi kun råvarer af høj kvalitet og vi lægger vægt på, at menuen er tilberedt således, at den mad der bliver serveret er sund og ernæringsrigtig.


Vores måltider er udarbejdet så de lever op til de 10 kostråd samt de officielle kostanbefalinger, og kan til enhver tid kobles sammen med virksomhedens allerede eksisterende kostpolitik.


Den daglige buffet vil derfor altid være sammensat ud fra, at der er rig mulighed for at sammensætte sin frokost af grønne og ernæringsrigtige produkter.


Vi lægger ligeledes vægt på det visuelle. Vi præsentere maden på en sofistikeret og indbydende måde, pynter op på buffetter og i salgsområdet med skilte således, at de enkelte brugere kan læse om indholdet i den mad de spiser er fedtfattigt, magert, eller om det indeholder lidt mere fedt.

Drift af din kantine

Du kan vælge mellem følgende aftaler

Managementaftale

Aftalen driftes for virksomheden udefra et forud godkendt budget. Alle omkostninger betales af virksomheden udefra de faktiske udgifter. Der betales et fee for administration.

Månedsrapportering

For løbende at skabe overblik over kantinedriftens økonomi, udarbejdes der hver måned en økonomirapport, der viser de aktuelle tal omkring omsætning, råvareomkostninger, personaleomkostninger og øvrige omkostninger i forhold til det budgetterede.


Den månedlige økonomirapport sikrer, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser, samtidig med at der løbende kan laves justeringer.

Driftsaftale

Aftalen driftes for virksomheden udefra et forud godkendt budget.

Alle omkostninger til løn - råvarer - forbrugsartikler betales af KIRSCH & CO. Enkelte udgifter betales af virksomheden f.eks. reperationer, vedligeholdelse og nyanskaffelser af udstyr.

Der betales et vederlag til KIRSCH & CO til delvis dækning af driftsomkostninger og administration.

Fastprisaftale

En fastpris aftale indgåes f.eks. i et kontorhotel, hvor brugerne af huset betaler et fast beløb enten pr. måltid eller en fast månedspris.

Enkelte udgifter betales af virksomheden f.eks. reperationer, vedligeholdelse og nyanskaffelser af udstyr.

Forpagtningsaftale

Ved en forpagtningsaftale betaler KIRSCH & CO en forpagtningsafgift enten som et fast beløb eller som en procentsats af omsætningen.


Ved en forpagtningsaftale vil der ikke være omkostninger for udlejer, ud over hvad der kan være aftalt i forpagtningsaftalen, alle omkostninger vil som udgangspunkt være inkluderet i salgspriserne.

Book et uforpligtende møde

Vi vil gerne komme forbi dig til en gennemgang

af din kantineløsning så du får et overblik over

dine muligheder.