Conveniens 

Frugtordning

Frugt er et godt supplement til dagens hovedmåltider og giver energi til dagens bedrifter. KIRSCH & CO kan levere en tilpasset frugtordning til jer - konventionel eller økologisk, hvor leveringssted og frekvens naturligvis er fastsat af jer. Firmafrugt er kommet for at blive.

Det er et værdsat personalegode som er forholdsvis billigt og så tilmed fradragsberettiget.

Take Away

Mange virksomheder vælger også at tilbyde deres medarbejdere at kunne købe mad til senere brug – det værende enten hjemme, i forbindelse med sen hjemkomst, eller i forbindelse med sent arbejde, hvor måltidet kan opvarmes i virksomheden.

Kaffe/The ordning

Mange virksomheder har kaffeordning for medarbejderne - ofte er kaffemaskinerne fordelt over et større område og skal serviceres dagligt med rengøring og opfyldning.

KIRSCH & CO kan overtage denne servicering, samt sørge for at indkøbe kaffe / the og andre produkter til maskinerne.  

Automat servicering

Tilbud om drikkevarer eller fødevarer fra automater kan give jeres virksomhed en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med medarbejderforplejning. Automaterne kan opstilles i kantinen eller på strategisk udvalgte steder i virksomheden, og kan dække medarbejdernes behov imellem hovedmåltiderne eller udenfor kantinens åbningstider.

Book et uforpligtende møde

Vi vil gerne komme forbi dig til en gennemgang

af din kantineløsning så du får et overblik over

dine muligheder.